2011. július 26., kedd

Kiszely István: A magyar nép őstörténete - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar nép őstörténeteA könyv listaára: 2750 Ft. Leírás:
Rendhagyó magyar őstörténeti tankönyvet tarthatnak kezükben a diákok, tanárok és az érdeklődő olvasók, az antropológus szerző ugyanis az akadémikus álláspontot elvetve, nagy ívű őstörténeti koncepciót vázol fel. Alapvetése szerint a - más népekhez hasonlóan - több etnikumból összetevőős magyar nemzet gerincét a 895-ben a Kárpát-medencébe költözött ötszázezernyi honfoglaló magyar adta. E magyarságot gazdagították, vagy akár kiegészítették a hasonló szellemi-, tárgyi kultúrájú és nyelvű, és a Kárpát-medencében a honfoglalásig kontinuus hunok és avarok, illetve a 13. században ide költözött kunok. Emellett nemzetünk fontos ötvözőelemének tekinti a Kr. e. 7-6. században az iráni magasföldről térségünkbe települt nagyállattartó lovas poszt-sumer kultúrájú iráni (perzsa) eredetű szkítákat - azaz a szittyákat -, a római időkben a Nagyalföldön élt szarmatákat, valamint a 13. században hazánkba érkező jászokat. Bár az itt felvázolt koncepció igencsak merész, a szerző vallja: az őstörténet nem köthető ideológiához, hanem ténykérdés. A monarchikus és marxista tudatosan ferdített őstörténet - a finnugrizmus - éppoly káros népünk eredete megismerése szempontjából, mint a millenáris romantikus szemlélet, vagy népünk eredetének az ázsiai magas kultúrához (sumer, perzsa, mezopotámiai), vagy akár az egyiptomi kultúrához való kötése. Ennek céljából fekete-fehér képekkel és térképekkel illusztrált fejezetekben a források, nyelvészet és régészeti bizonyítékok alapján, didaktikusan veszi sorra azon népek származásának összetevőit, melyekből a mai magyar nemzet kilúgozódott. ISBN: 963-9335-01-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:27
. Kiszely István: A magyar nép őstörténete - Jelenlegi ára: 2 390 Ft